5 witte sneakers voor dames die je moet hebben!

5 witte sneakers voor dames die je moet hebben!

Witte sneakers zijn altijd een aanwinst voor je garderobe, toch? Ze zijn makkelijk te combineren en je hebt er ook veel leuke exemplaren van. Je kunt gaan voor helemaal effen wit, maar het is ook leuk om er een printje op te hebben of een leuke kleur. Wij hebben weer een collage gemaakt met 5 sneakers voor dames die je moet hebben. Of althans, waar je zeker één paar van moet scoren. Ze staan leuk onder een jurkje, een spijkerbroek en natuurlijk onder een chill outfit. Dus check deze 5 dames sneakers die wij voor je op een rij hebben gezet. O.a. Puma en Sketchers vind je hier terug. Onder de collage vind je de links naar de sneakers of je kunt op de cijfers in de collage klikken.

Lees ook: Deze kleine crossbody tassen zijn helemaal hip

5 witte sneakers voor dames

We hebben even gezocht naar sneakers die wit zijn (uiteraard!), maar niet alleen een simpele witte sneaker. Nee, witte sneakers waar ook nog een leuke print of kleur opzit. Wit kan natuurlijk mooi zijn maar oogt ook al snel wat saai. Een effen witte sneaker is wel leuk als je al een drukke outfit hebt. Maar als je bijvoorbeeld een versleten spijkerbroek draagt met een simpele (effen) top, dan kun je weer leuke sneakers eronder dragen die wat extra’s hebben. Denk even aan dat festival dat er hopelijk weer aan zit te komen!

Niet iedereen heeft evenveel te besteden en daarom hebben we voor wat meer betaalbare sneakers gekozen en wat luxere. Zo is er ook ruim de keuze. Misschien zijn de sneakers in de collage niet helemaal voor jou weggelegd. Dat kan. Maar misschien zie je wel een model die je leuk vindt en is die er ook nog in een andere kleur. Zou zomaar kunnen! Laat ons vooral weten welke jij gaat scoren! 🙂

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *