DARPHIN | Oils to love (mét 24 karaat goud!)

darphin oils to love

Is jouw huid al klaar voor de lente? Niet? Dan denken wij dat de Darphin Essential Oil Elixers iets voor jou zijn. Heb je je huid al wel helemaal geprept voor het de zomer? Deze heerlijke oliën van Darphin zullen dan de fijne finishing touch zijn. Wij gaan je wat meer vertellen over deze ‘Oils to love’ van Darphin.

Lees ook: L’OCCITANE lanceert nieuwste geur: Osmanthus

Darphin | Oils to love

Golden Oil

Deze goudkleurige olie, een echte skincare musthave wat ons betreft, bevat duindoornolie, is rijk aan omega’s 3 en 6. Ook essentiële lipiden die de huid een onmiddellijke hydratatie boost geven. We blijven even in de sferen van de lente, want de gouden olie van Darphin bevat ook een mix van 8 kostbare bloemen die verrijkt is met salicylzuur. Dit is een ingrediënt dat helpt de huid te vernieuwen en gladder te maken. En er wordt zelfs gesproken over een heuse ‘jeugdige look’. De Darphin Golden Oil bevat maar liefst 20 botanische en essentiële oliën die voor een jeugdige uitstraling zorgen. En nu komt het allermooiste: de olie is vermengd met 24-karaat goud! Wow!

30ml – €150

Darphin Revitalizing Oil

darphin oils revitalizing oil

De Darphin Revitalizing Oil is een blend bestaande uit een mix van kostbare planten en essentiële oliën. Deze oliën voeden de huid en zullen een gezonde gloed bevorderen. Deze olie geeft ook je haar een stralende glans en zorgt ervoor dat haarbreuk wordt voorkomen. Deze olie is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar kan dus ook voor het haar worden gebruikt en voor de rest van je lichaam. Voor face, body & hair dus. Lekker veelzijdig.

100ml – €64

Darphin Sultry Shimmering Oil

Je kunt wel zeggen dat dit echt zomer in een flacon is. De Darphin Sultry Shimmering oil is namelijk niet alleen geschikt voor de gezicht, maar ook voor het lichaam en voor het haar. Deze shimmering oil laat een prachtige glans achter op haar en huid. Voor een zonnige en jeugdige glans is dit dus een product die je moet hebben! De huid wordt verzacht en versoepeld door deze olie. De olie plakt niet en laat geen vettige laag achter. Dat is heel fijn, dat wil je natuurlijk niet.

100ml – €73

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *