Deze kleine crossbody tassen zijn helemaal hip

crossbody tassen klein

Kleine crossbody tassen van bijvoorbeeld Marc Jacobs en YSL zijn heel fijn om bij de hand te hebben en is in het dagelijkse leven dan ook onmisbaar. Even naar de supermarkt, even de auto tanken of een rondje tuincentrum. Je hoeft dan geen hele grote hutkoffer mee te nemen en kunt in een crossbody tas dan alleen je portemonnee en je sleutels kwijt. Handig toch? Juist omdat het zo hip zijn hebben wij de vetste crossbody tassen voor je op een rij gezet.

Lees ook: Verklein de kans op annulering van je vakantie

De mooiste crossbody tassen op een rij

Zelf gebruiken wij altijd een kleine tas in het dagelijkse leven. En ik denk dat dit bijna voor iedere vrouw wel het geval zal zijn. Zoals we al zeiden neem je zo een tasje heel erg snel mee. Even snel naar de supermarkt het vergeten pak drinken halen, je auto tanken voor de volgende dag of gewoon voor een vette snack op zondagochtend naar een fastfoodketen. Als je zorgt dat je portemonnee en alle belangrijke dingen altijd standaard in het tasje zitten dan kun je niet misgrijpen.

Nu heb ik de 5 mooiste tasjes op een rij gezet die er voor ons echt uitspringen. Zwart wordt vaak gepakt omdat het overal bij past, maar de roze van Marc Jacobs is natuurlijk ook erg mooi. De roze kleur is echt een lief kleurtje voor de zonnige aankomende dagen. Hopelijk zijn die er snel! Als je niet van roze houdt, dan zijn er nog tal van andere mooie zachte zomerkleurtjes te vinden. Geel is bijvoorbeeld een gewaagde kleur, maar als je het goed combineert met een mooie zonnige outfit, dan steel je de show. Zeker weten!

Als we een tip mogen geven: neem het crossbody tasje mee als je weer uit eten mag of een avondje uit. Daar zijn ze ook heel handig voor!

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Comments

 1. 6 mei 2021 / 14:46

  Wat een leuke tasjes zeg! Ik hou er echt van. Zeker tegenwoordig als ik een rondje ga lopen met de kids, neem ik liever een klein tasje mee ipv die grote schoudertas.

 2. 5 mei 2021 / 13:10

  Hele leuke tassen inderdaad. Ik heb teveel tassen om nog eentje erbij te mogen kopen, haha maar wissel ze graag af.

 3. Mandy
  5 mei 2021 / 10:33

  Ik gebruik ze niet zo heel veel maar deze zijn wel heel leuk! Ik gebruik ze wel als ik op Vakantie ben, heel gek. Hier in NL gebruik ik ze nooit