essie summer 2021 nagellak collectie + swatches

essie summer nail polish 2021

De essie summer 2021 collectie is nog maar net verkrijgbaar in Nederland via Boozyshop en Notino en dat vraagt om de collectie uit te lichten en de nagellak te swatchen. Hoewel het pas net lente is (niet aan het weer te zien!), kijken we natuurlijk uit naar de zomer. De hogere temperaturen, de zon op je gezicht en uiteraard mooie verzorgde nagels. De essie summer 2021 collectie bestaat uit 6 mooie lakjes. Ik ga er meer over vertellen en laat ze natuurlijk aan je zien!

Lees ook: Nieuw FRIDAY Mascara It’s a Wrap, tubing mascara

essie summer 2021 nagellak

De volgende kleuren zijn te verkrijgen in deze prachtige essie summer 2021 collectie:

772 pucker up

Pucker Up is een mooie aanwezige roze kleur die in mijn ogen metallic oogt. Ik vind het een echt zomers kleurtje, heerlijk! Heeft wel 2 laagjes nodig voor een goede dekking.

773 feelin’ just lime

Feelin’ just lime is groene kleur zonder teveel poespas. Rechttoe rechtaan. Je moet ervan houden in ieder geval. Heeft ook 2 laagjes nodig voor een goede dekking.

774 get your grove on

Get your grove on is mijn favoriet. Wat is deze gouden nagellak met glitter toch mooi! Hij lakt heel fijn en in principe ben je met 1 laagje al klaar. Zelf heb ik er wel 2 gebruikt omdat ik dan de dekking toch net iets mooier vind.

775 juicy details

essie summer 2021

Een mooie blauwe kleur, dat is juicy details. Een blauw lakje zonder shimmer of glitter, gewoon blauw. Doet mij in ieder geval denken aan een mooie strakblauwe lucht.

776 tangerine tease

essie summer 2021

Tangerine tease is wel heel erg zomers. Een mooie kleur oranje waar je zeker wel 2 laagjes voor nodig hebt om hem goed te laten dekken op je nagels. Gewoon weer een simpele zonnige oranje kleur zonder shimmer of glitter.

777 zest has yet to come

essie summer 2021

Zest has yet to come zou ik omschrijven als een mosterdgele lak met shimmer erin. Niet perse mijn favoriete kleur en ik vind hem persoonlijk ook niet zo fijn lakken. Je hebt meerdere laagjes nodig voor de dekking. Toch is het wel weer een zonnige kleurtje dat in de essie summer 2021 collectie past.

Ik vind deze essie summer 2021 collectie heel erg leuk. Als je de kleurtjes ziet krijg je toch direct zin in die warme zomer of nog beter; een lekkere zonvakantie?

De essie summer 2021 collectie is op dit moment verkrijgbaar bij Notino en Boozyshop voor een prijs rond de €10 per potje van 13,5.

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments

 1. 18 mei 2021 / 17:50

  wat een te gekke kleurtjes zeg en mooie dekking!!! ik ben dol op leuke gelakte nageltjes!

 2. Jouvence
  3 mei 2021 / 18:56

  Wat een heerlijk zomerse kleurtjes zitten er in de zomer collectie van Essie!

 3. 3 mei 2021 / 08:24

  Gefeliciteerd ladies, met jullie nieuwe site! Super leuk dat jullie dat zo samen doen. Oeh, Juicy details vind ik erg mooi!