Heerlijke lentegevoelens met Søstrene Grene

lentegevoelens Søstrene Grene

Ook zin in de heerlijke lentegevoelens met Søstrene Grene? Het voorjaar is inmiddels al even begonnen! Het mooie weer komt er aan en om de lentegevoelens helemaal compleet te maken is het buitenleven seizoen van Søstrene Grene ook verkrijgbaar. Heb je net zoals ons geen groene vingers? Dan kan je alsnog je tuin gezellig aankleden met een paar simpele aanpassingen en accessoires. Deze collectie bevat zoveel toffe, nieuwe items en daar van hebben wij een selectie gemaakt om aan jullie te laten zien.

Lees ook: Must-Smell Maison Margiela Replica Candles

Heerlijke lentegevoelens met Søstrene Grene

De Søstrene Grene zusters hebben zich laten inspireren door de wisseling van de seizoenen en de mooiste materialen uit de natuur. Daarmee hebben ze een collectie gecreëerd met mooie vondsten voor de tuin en het balkon. De collectie bestaat uit een prachtig bijzettafeltje en lantaarns, bloempotten en een tuinplanner.

De selectie van de Søstrene Grene zussen bevat traditiegetrouw o.a. plantenbakken & bloempotten (zitten echt hele leuke exemplaren tussen), zitkussens in prachtige kleuren en praktische hulpmiddelen voor buitenactiviteiten die geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Het hout dat gebruikt wordt voor het tuingereedschap is FSC®-gecertificeerd. Door voor deze producten te kiezen, steunt u een verantwoord wereldwijd bosbeheer.

lentegevoelens Søstrene Grene
lentegevoelens Søstrene Grene

Heerlijke lentegevoelens met het buitenleven seizoen van Søstrene Grene 

Zoals wij al zeiden is dit wederom weer een mooie collectie van Søstrene Grene, die bij ons het lentegevoel helemaal naar boven haalt. In dit artikel staan maar een aantal nieuwe items, de collectie is namelijk groter en zeker de moeite waard om eens naar te kijken. Inmiddels zijn de winkels van Søstrene Grene weer open. Geen winkel in de buurt? Gelukkig is de nieuwe collectie en vele andere mooie items ook gewoon online te koop via SøstreneGrene.nl.

Onze favorieten zijn de leuke, vrolijke plantenbakken & bloempotten, het mooie servies en accessoires maar ook zeker het Bijenhuis (ook leuk om iemand cadeau te geven – prijs €8,26).

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *