Huda Beauty introduceert Glow Obsessions

huda beauty glow obsessions

Huda Beauty’s welbekende highlighter paletten gaan een nieuwe toekomst tegemoet met 3 nieuwe highlighters die perfect zijn voor een snelle glow-up on-the-go: de Huda Beauty Glow Obsessions. Het trio is van kleiner formaat dan de paletten die in 2017 zijn gelanceerd, dus perfect voor drukke beautyliefhebbers die altijd onderweg zijn. Elk palette bevat 4 verschillende kleuren die je met elkaar kunt combineren voor een natuurlijke glow. De Glow Obsessions zijn er in drie verschillende kleuren combinaties: Light Glow, Medium Glow en Rich Glow, alledrie met een superlichte formule en een silky finish.

Lees ook: essie summer 2021 nagellak collectie + swatches

De formule

Huda Kattan werd gelijk verliefd toen ze samen met haar team een nieuwe silky highlight formule had gevonden. Deze formule was in eerste instantie voor een oogschaduw bedoelt, maar alles viel op zijn plek toen de beautyonderneemster er voor had gekozen om de formule te gebruiken voor een nieuw highlighter palette. De formule is geformuleerd met extra fijne poeders om een zachte feel en een silky look te creëren. Ook bevat de formule 40 á 50 procent extra fijne parels die de huid een natuurlijke glow geven. Het resultaat? Een moderne highlighter die het gezicht een prachtige glans geeft met een flawless finish zonder een poederige look.

Glow Highlighter Brush

huda beauty glow obsessions

Om de nieuwe Glow Obsessions paletten te versterken, introduceert Huda ook een nieuwe super zachte kwast, de Face | Glow Highlighter Brush. De kwast is gemaakt van synthetische fibers en bevat drie verschillende randen voor drie verschillende resultaten. Perfect om de Glow Obsessions mee aan te brengen zonder fall out en de huid een prachtige glow te geven in één beweging. Gebruik het topje van de kwast voor een natuurlijke dewy glow of gebruik de randen van de kwast voor een subtielere glans. Liever een high-impact glow? Gebruik dan de platte kant van de kwast.

Prijs en verkrijgbaarheid

Glow Obsessions highlighter paletten zijn € 29,- en vanaf nu verkrijgbaar bij The Beauty Editor en online via www.iciparisxl.nl en www.thebeautyeditor.com

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *