JOONE Paris lanceert 3 nieuwe verzorgingsproducten

JOONE Paris lanceert 3 nieuwe verzorgingsproducten voor baby's

JOONE Paris lanceert vandaag maar liefst drie nieuwe verzorgingsproducten voor baby’s. De massageolie, gezichts- en luiercrème bevatten kalmerende ingrediënten en zorgen voor een ontspannen verzorgingsritueel. De drie producten zijn biologisch gecertificeerd en bestaan uit 97% natuurlijke ingrediënten.

Lees ook: Bee Honest Cosmetics Manuka honing

De nieuwe verzorgingsproducten van JOONE Paris zijn gebaseerd op het principe van sofrologie, de studie van bewustzijn en harmonie. Thuy-Mai Lam, sofroloog en psycholichamelijk deskundige van JOONE: “Tot ongeveer de leeftijd van 7 jaar is de aura van baby’s en kinderen helemaal open. Dit betekent dat ze alles aanvoelen, of we bijvoorbeeld gestrest of gespannen zijn. Dit kan impact hebben op hun eigen gevoel van welbehagen.” De nieuwe babyolie, gezichts- en luiercrème zijn ontwikkeld om een rustmoment en verzorgingsritueel te creëren, die zorgt voor een ontspannen relatie tussen ouder en baby. 

JOONE Paris lanceert vandaag maar liefst drie nieuwe verzorgingsproducten voor baby's. De massageolie, gezichts- en luiercrème bevatten kalmerende ingrediënten en zorgen voor een ontspannen verzorgingsritueel.

De perfecte massageolie – een echt wellnessmomentje

JOONE heeft een massageolie speciaal voor baby’s ontwikkeld. Een babymassage creëert een intiem moment tussen ouder en baby en maakt een baby helemaal ontspannen, vooral voor het slapengaan. De perfecte massageolie bevat biologische avocado-olie en muskaatroos, beide ingrediënten die kalmerend werken en een babyhuidje nog zachter maken.

De perfecte gezichtscrème – kalmerend tot in het puntje van je neus

JOONEs gezichtscrème voor baby’s heeft een zijdezachte textuur en ruikt lekker zoet. De crème is hydraterend en zacht, alles waar de babyhuid behoefte aan heeft. Deze werking komt vanuit de ingrediënten Calendula, karité- en cacaoboter. Karité- en cacaoboter staan bekend om hun ontstekingsremmende en hydraterende eigenschappen. Calendula, ook wel goudsbloem genoemd, heeft hydraterende, ontstekingsremmende en oxidatieremmende eigenschappen. 

De perfecte luiercrème – de crème die alles verandert

Babybilletjes hebben veel te verduren. Daarom is het erg belangrijk om deze kwetsbare en dunne huid goed te verzorgen. De JOONE luiercrème met Calendula extract is ontworpen voor het verzorgen van de babybillen vanaf de geboorte, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en beschermt de baby’s kwetsbare huid. Naast Calendula extract bevat de crème olijfolie, dat bekendstaat om zijn oxidatieremmende en helende werking en de huid lekker zacht en rustig maakt. Daarnaast bevat de crème zinkoxide, dat kalmerend, antibacterieel en helend werkt. 

JOONE Paris – transparantie en natuurlijke producten

Transparantie, traceerbaarheid en het gebruik van biologisch gecertificeerde, natuurlijke ingrediënten: dat zijn waarden waar babymerk JOONE Paris zich altijd aan houdt. Ouders verdienen de waarheid over de producten die ze kopen voor hun baby, en daarom biedt JOONE volledige transparantie in de totstandkoming van hun producten en maakt alleen gebruik van gezonde, biologisch gecertificeerde ingrediënten. JOONE Paris staat bekend als nummer 1 luiermerk van Frankrijk en biedt daarnaast (bad)textiel en verzorgingsproducten voor zowel baby’s als vrouwen aan.

Prijs & verkrijgbaarheid

De perfecte gezichtscrème, 50 ml – €7,90
De perfecte luiercrème, 75 ml – €9,90
De perfecte massageolie, 100 ml – €10,90

Alle producten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via JooneOONE.nl.

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *