Mepal Wave servies, trendy kleuren maken van je eettafel een feestje!

Mepal Wave servies

Mepal presenteert in 2021 nieuwe serviezen waarmee je jouw eettafel of de tuintafel prachtig kunt dekken. Ga jij voor kleurrijk deze zomer? Dan spreekt het servies Wave van Mepal je vast aan. Er zijn in deze collectie vier nieuwe frisse kleuren. Ideaal om te combineren: yellow, Nordic green, Nordic blue en coral. Zachte tinten die je doen verlangen naar een buitenetentje in je tuin of op je balkon.

Lees ook: MAISON MARGIELA REPLICA CANDLES

Mepal wave service

Op de witte borden met kleurrijke rand ziet je verse pasta er nog smaakvoller uit. De frisse tomaatjes en knapperige paprikareepjes doe je in de bijpassende schaaltjes. Een toppresentatie van je met zorg gemaakte gerechten! Het servies is gemaakt van robuust kunststof en onverwoestbaar. Alle producten zijn handig stapelbaar, licht van gewicht en mogen na gebruik gewoon in de vaatwasser. 

mepal wave servies
mepal wave servies

Coral voor een zomerse touch

De levendige en zachte coral tint komt terug in verschillende producten voor op en om de tafel: servies Wave, bewaardozen Volumia, schalen Conix en schalen Synthesis. Van een mooie serveerschaal tot een diep bord. Combineer coral met yellow, Nordic green en Nordic blue en jij steelt meteen de show met je zelfgemaakte ontbijt op een lazy Sunday.

Prijzen & verkrijgbaarheid

De prijzen van het Mepal Wave servies liggen tussen de €3,99 en €5,49 en is te koop bij Mepal.com & Bol.com.

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *