Nieuw FRIDAY Mascara It’s a Wrap, tubing mascara

Friday Mascara It's a Wrap

We kunnen met zekerheid stellen dat mascara tot één van de favoriete make- up producten van elke beautyliefhebber behoort. FRIDAY Mascara brengt nu een baanbrekende tubing mascara op de markt genaamd It’s a Wrap. Waar een gewone mascara je wimpers met kleur bedekt, omhult een tubing mascara iedere wimper individueel met waterbestendige polymeren. Zo wordt als het ware een soort buisje om je wimper gevormd dat de wimper volledig pigmenteert.

Lees ook: Africa Organics Marula Hair Treatment Oil

Friday mascara it’s a wrap

Door de vernieuwende techniek van de It’s a Wrap tubing mascara was het aanbrengen van mascara nog nooit zo makkelijk. Met een paar seconden ben jij de deur uit. De tubing mascara loopt niet uit en geeft extreme lengte. En waar je bij een waterproof mascara aan het einde van de dag een hevige schrobbeurt nodig hebt, kun je de tubing mascara van FRIDAY eenvoudig in wrijvende bewegingen met een wattenschijfje of je vingers en lauw water verwijderen. Een kind kan de was doen. De mascara laat je ogen er groter, helderder en wakkerder uitzien en geeft een intensiteit aan het oog waardoor elke oogkleur popt.

FRIDAY

Het unieke aan alle mascara’s van FRIDAY is dat jij je eigen persoonlijke mascara kunt samenstellen. Met 6 formules (Water Removable, Extreme Volume, Curling, All-In- One, Length & Define en Waterproof) en 8 verschillende borstels is er voor iedereen wat wils. Lange, korte, weinig of veel wimpers, iedereen kan bij FRIDAY terecht voor de perfecte customized mascara. De producten worden niet op dieren getest en zijn milieuvriendelijk. Bovendien zijn vier van de zes formules (Water Removable, Extreme Volume, Length & Define, All in One) vegan. FRIDAY is het eerste merk dat een herhaalservice aanbiedt, dus je zult nooit een droge mascara in je kit aantreffen. De herhaalservice kost €10,50 per maand, inclusief bezorging. Je kunt altijd opzeggen of je besteldatum wijzigen.

FRIDAY Mascara It's a Wrap

Prijs & verkrijgbaarheid

Deze mascara van het merk FRIDAY is vanaf heden online verkrijgbaar via www.fridaymascara.com voor €12,50 voor een losse mascara. Neem jij een herhaalservice bij FRIDAY? Dan betaal je €10,50 per mascara via de herhaalservice.

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *