Nieuw hannah BeYOUty Serum

hannah BeYOUty Serum

Met het BeYOUty Serum lanceert hannah dé oplossing om een onzuivere of geïrriteerde huid door onder andere het dragen van mondkapjes te verminderen én zelfs te voorkomen! Dit unieke serum zorgt voor een egaal en vlekkeloos resultaat bij iedere huidtint. Door verschillende, effectieve ingrediënten te combineren bewijst dit serum dat mixen met hoogwaardige, synergetische werkstoffen de juiste aanpak vanuit de kern bij huidproblemen biedt.

Lees ook: Africa Organics Marula Hair Treatment Oil

hannah BeYOUty serum

Niet alleen de huid die last heeft van maskne, maar ook een gevoelige en snel geïrriteerde huid kan zonder zorgen dit serum gebruiken. De roodheid van onzuiverheden en irritaties worden aanzienlijk verminderd en de huid blijft beter beschermd bij het dragen van een mondkapje. Een uitkomst voor de gepigmenteerde huid, waarbij de kleinste beschadiging al een blijvende vlek kan achterlaten. Met dit innovatieve en multi-inzetbare serum gaat hannah wederom geen huidprobleem uit de weg!

hannah beyouty serum

Unieke ingrediëntenmix

Bij hannah worden huidverbeterende producten ontwikkeld vanuit de kern van een huidprobleem. Sinds het “nieuwe normaal” met een heel nieuw huidprobleem is ingetreden, is hannah dan ook direct de uitdaging aangegaan om hiervoor het beste product te ontwikkelen. Het BeYOUty Serum bevat een unieke mix van hoog gedoseerde en kwalitatief, reeds bewezen ingrediënten van Cannabidiol en Niacinamide. Samen met het innovatieve Ferulic Acid zorgt deze combinatie ervoor dat het serum breed inzetbaar is. Het brengt de talgklierfunctie in balans en kalmeert de huid waar nodig, waardoor onzuiverheden en de gevolgschade hiervan zichtbaar zullen verminderen. Het draagt bij aan krachtig huidherstel en heeft een positieve werking op de vertraging van het huidverouderingsproces wat een mooie bijkomstigheid is!

Pigmentvlekken bij de kern aanpakken

Eén van de meest voorkomende problemen bij huidbeschadigingen, op welke manier dan ook, is dat de beschadiging vaak een rode of zelfs een blijvende vlek achterlaat. Dankzij het hoge percentage Niacinamide werkt het BeYOUty Serum oplichtend op pigmentvlekken en pigmentverstoringen die door trauma veroorzaakt zijn. Het vermindert reeds gevormde hyperpigmentaties en huidverkleuringen en voorkomt tevens het ontstaan hiervan. Mede door de toegevoegde Cannabidiol heeft het een positieve werking bij iedere denkbare huidtint en biedt de ultieme uitkomst voor een egale en vlekkeloze huid.

Mondkapje dragen zonder (huid)problemen

Dankzij de krachtige antioxidant werking van Ferulic Acid in het BeYOUty Serum wordt de weerstand van de huid intensief verbeterd tegen schadelijke invloeden van onder andere luchtvervuiling, UV- of infraroodstraling en mondkapjes. De natuurlijke huidbarrière wordt versterkt en zelfs het huidverouderingsproces kan worden vertraagd. Niacinamide ondersteunt de kalmerende werking, maakt de huid meer weerbaar, gaat irritaties en vochtverlies tegen en vermindert jeuk. Hierdoor is het serum zeer geschikt voor de gevoelige en zelfs geïrriteerde huid die bijvoorbeeld door het veelvuldig dragen van een mondkapje uit balans is geraakt.

Mix & Match

Het BeYOUty Serum laat zich natuurlijk perfect combineren met de overige hannah producten voor de gevoelige en/of onzuivere huid. De versterkende werking ontstaat door het juist reinigen en voeden van de huid. Voor ieder huidprobleem biedt hannah de juiste oplossing, zowel voor overdag als ’s nachts, dus informeer naar je persoonlijke mogelijkheden bij een hannah huidcoach!

Prijs & verkrijgbaarheid

Het BeYOUty Serum kost €65 (inhoud 30ml) en is net als alle andere hannah producten verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches en hannah.nl.

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *