NIEUW OP NETFLIX | FERRY de film

Netflix Ferry de film

Sinds vrijdag is de nieuwe film Ferry, een prequel op de serie Undercover te zien. Wij van Femmeflow.nl hebben de serie Undercover natuurlijk gezien en konden niet wachten tot Ferry de film ook op Netflix kwam. Vrijdag in de ochtend was het zover en kon het kijken beginnen!

Lees ook: Vinobox lanceert Klein-maar-wijnbox

“Voordat Ferry Bouman drugsbaron werd, ging hij terug naar zijn geboorteplaats op een wraakmissie, waarbij zijn loyaliteit werd beproefd en hij een grote liefde ontmoette.”

Zonder te veel spoilers proberen wij dit artikel te schrijven, om zo toch te delen of Ferry een aanrader is om te gaan kijken. Undercover seizoen één was voor vele kijkers het leukste, dit heeft te maken met het power koppel Ferry Bouman (Frank Lammers) en Daniëlle (Elise Schaap). Helaas waren beide in seizoen twee niet heel veel te zien, maar toen kwam het nieuws dat er een prequel uitgebracht ging worden genaamd Ferry! Zo konden wij allemaal zien hoe het is begonnen, hoe Ferry zijn grote liefde Daniëlle heeft ontmoet.

Het verhaal van Ferry & Daniëlle

En dat is eigenlijk ook gelijk het grootste gedeelte waar de film Ferry om draait. Tussendoor zie je wel de bad guy Ferry die wat mensen uitschakelt en hier en daar wat scheldwoorden er oplos gooit. Ook maken we kennis met een aantal familieleden van Ferry denk aan zijn totaal niet liefhebbende vader, zijn (zieke) zus en zijn zwager John (Raymond Thiry)…die je ook in Undercover terug ziet als dé handlanger van Ferry.

Doordat Undercover seizoen één zo’n groot succes was (is!), hadden wij van Femmeflow.nl ook gelijk grote verwachtingen voor Ferry de film. Het was zeker een leuke film om te zien, maar wij missen toch een beetje de diepgang zoals hoe is Ferry begonnen met zijn eigen imperium? Je ziet de laatste twee minuten daar wel een stukje van, maar daar had best wel meer in voor van mogen komen. Het zou natuurlijk helemaal tof zijn als er nog een deel komt, die daar verder op in gaat. Sowieso nog meer Ferry & Daniëlle kan nooit kwaad! Heb je de serie Undercover nog niet gezien? Begin dan eerst met de film Ferry, zo kom je gelijk goed in het verhaal.

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment

  1. Mandy
    17 mei 2021 / 13:27

    Ik vond hem leuk maar als ik hem niet gezien had was het ook goed, de serie is duizend keer beter!!