NIEUW VAN JOHNNY LOCO DE TWIN CRUISER

Johnny Loco Twin Cruiser

Johnny Loco introduceert een volledig vernieuwde elektrische bakfiets op twee wielen. Dertien jaar na de introductie van de karakteristieke driewiel bakfiets komt het hippe Amsterdamse lifestyle merk Johnny Loco, dat (bak)fietsen, brillen en horloges ontwerpt, produceert en verkoopt, nu met hun nieuwste elektrische bakfiets op twee wielen: de Twin Cruiser! Johnny Loco speelt daarmee in op de steeds grotere vraag naar dit type bakfiets. 

Lees ook: Blooming villa aan de Schoorlse duinen

Naast het knappe uiterlijk van de Twin Cruiser is het bij uitstek een veilig en praktisch vervoersmiddel voor ouders met kids. De Twin Cruiser onderscheidt zich echt van andere bakfiets merken door het gebruik van aluminium. Hierdoor is de Twin Cruiser de lichtste bakfiets in zijn soort. De bak is ruim 10 cm smaller dan die van veel andere bakfiets merken, maar de beschikbare ruimte is volledig gelijkwaardig. Op deze manier manoeuvreer je gemakkelijk overal in- en uit. Ook aan veiligheid is gedacht. De Twin is voorzien van dubbele 5-puntsgordels en de batterij is volledig ontkoppelbaar waardoor je deze gemakkelijk mee naar binnen neemt. Kortom het nieuwste model van Johnny Loco is de ultieme bakfiets om er heerlijk onbezorgd op uit te trekken.

Johnny Loco introduceert een volledig vernieuwde elektrische bakfiets op twee wielen. Dertien jaar na de introductie van de karakteristieke driewiel bakfiets komt het hippe Amsterdamse lifestyle merk Johnny Loco, dat (bak)fietsen, brillen en horloges ontwerpt, produceert en verkoopt, nu met hun nieuwste elektrische bakfiets op twee wielen: de Twin Cruiser!

Behind the name: TWO. TWICE. TWIN.

De nieuwste Johnny Loco Twin Cruiser draagt zijn naam vanwege veel redenen. Zoals twee (identieke) wielen, een boxruimte voor 2 kinderen + eventuele maxi-cosi, een dubbel geconstrueerd frame en de Twin Cruiser is de tweede tweewiel bakfiets in de geschiedenis van Johnny Loco, Twin Cruiser dus! 

Specificaties van de Johnny Loco Twin Cruiser

Het ontwerp van de Twin Cruiser is geheel tot stand gekomen in de eigen design hub van Johnny Loco. Er is twee jaar intensief gewerkt aan de ontwikkeling, van ruwe tekening tot eindproduct. Niet alleen de herkenbare Johnny Loco look, maar ook de specificaties van de Twin Cruiser zijn vermeldenswaardig. Gemaakt van sterk aluminium weegt de fiets slechts 44 kg, inclusief batterij. Het geïntegreerde stuurkabel mechanisme zorgt voor een soepele stuur ervaring waarbij het zwaartepunt laag blijft. Dit resulteert in een stabiele wegligging bij elke snelheid.

De Twin is voorzien van een Shimano STEPS 6100 middenmotor, hydraulische remmen, LED-verlichting, traploze versnellingen en nog veel meer high-end specificaties. Daarnaast zijn er nog allerlei stijlvolle en handige accessoires verkrijgbaar waarmee jij bijvoorbeeld jouw kids beschermt tegen weer en wind.  Dit maakt de nieuwe Johnny Loco aanwinst, meer dan compleet. 

Johnny Loco introduceert een volledig vernieuwde elektrische bakfiets op twee wielen. Dertien jaar na de introductie van de karakteristieke driewiel bakfiets komt het hippe Amsterdamse lifestyle merk Johnny Loco, dat (bak)fietsen, brillen en horloges ontwerpt, produceert en verkoopt, nu met hun nieuwste elektrische bakfiets op twee wielen: de Twin Cruiser!

Prijs & verkrijgbaarheid

De productie van de Twin Cruiser is reeds van start gegaan en zal vanaf augustus 2021 beschikbaar zijn bij geselecteerde nationale en internationale fietsdealers. De Twin Cruiser heeft een consumentenadviesprijs van €5.499,- euro. Daarnaast kan de Twin Cruiser gepre-orderd worden via  www.johnnyloco.com.

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *