Nieuw: Vinobox lanceert ‘Klein-maar-wijnbox’

vinobox klein maar wijn box

Bij het flexibele online wijnabonnement Vinobox staat jouw persoonlijke smaakprofiel te allen tijde centraal. Daarom lanceert het succesvolle wijnconcept de ‘Klein-maar-wijnbox’: een tasting kit waarmee je thuis een wijnproeverij kunt houden. Een goed begin van het bepalen van jouw optimale smaak. Wij denken dat Vinobox wel in de smaak valt bij onze lezers en lezeressen. Of niet? Er is zelfs een alcoholvrije wijn box van Vinobox!

Lees ook: MEPAL FLOW BRUSH SERVIES Scandinavisch design

Waarom?

Er zijn ongelofelijk veel wijnen beschikbaar, maar welke sluit perfect aan bij jouw voorkeuren? Om dit na te gaan en vervolgens de meest verrassende en persoonlijke wijnbox te kunnen samenstellen, wil Vinobox graag van jou weten waar jij van houdt. Het bedrijf gelooft immers dat smaken verschillen en dat je geen vinoloog hoeft te zijn om te weten welke wijn lekker is.

Klein-maar-wijnbox

vinobox klein maar wijn box

De ‘Klein-maar-wijnbox’ is dus een tasting kit waarmee je thuis een wijnproeverij kunt houden en zo jouw optimale smaak bepaalt. In de ‘Klein-maar-wijnbox’ zitten vier kleine flesjes wijn die erg uiteenlopend zijn: precies groot genoeg om te proeven en beoordelen. Tijdens de proeverij geef jij ze – onder virtuele begeleiding van de sommelier – een cijfer. Het is aan jou hoe technisch je wilt proeven. Hou je het bij ‘lekker’ of ‘niet lekker’? Of bekijk je elk aspect van de wijn? Waar je ook voor gaat, beoordeel ‘m naar jouw smaak. Vervolgens stuur je de antwoorden op en stelt Vinobox op basis daarvan jouw Vinoprint op. Zo wordt de volgende wijnbox meteen afgestemd op wat jij lekker vindt.

Aangename verrassing

Kortom: De ‘Klein-maar-wijnbox’ van Vinobox staat garant voor een aangename verrassing. De box wordt geleverd in een speciaal ontworpen box en het levermoment is naar wens aan te geven. Zo krijg je een complete wijnreis thuisbezorgd, die zeker weten in de smaak valt.

Over Vinobox

Jezelf of iemand anders verrassen met mooie wijnen die binnen jouw smaakprofiel (of juist net daarbuiten) passen: dat is het doel van Vinobox. En met deze thuisproeverij onder virtuele begeleiding van de sommelier voegen zij een extra leuke beleving aan hun inmiddels zeer succesvolle concept. Aan de hand van jouw eigen Vinoprint en het aantal flessen dat je wilt ontvangen krijg je vervolgens elke maand een box met wijn waar je blij van wordt. Oprichter Flip Harmsma: “Als onafhankelijke partij zijn we niet gebonden aan het assortiment van een importeur of retail organisatie. De focus ligt daadwerkelijk op de klant, het gevoel en de juiste prijs-/ kwaliteitverhouding van de wijnen.” Naast kwaliteit spelen gemak en eenvoud een belangrijke rol: bestellen doe je online, levering is gratis en het levermoment is naar wens aan te geven. Zo kun je tóch gemakkelijk van goede wijn genieten. Vinobox: wijn zoals wijn bedoeld is. Wil jij de Klein-maar-wijnbox ontvangen? Je krijgt ‘m nu gratis bij een membership op Vinobox.

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *