NIVEA Magnesium Dry anti-transpirant

Nivea Magnesium Dry

Ontdek de kracht van actief Magnesium met NIVEA Magnesium Dry. Een innovatieve roll-on deodorant vrij van aluminium en met betrouwbare bescherming, de hele dag door. Magnesium bestrijdt zweet en geurtjes en laat de huid ademen. Naast Magnesium bevat de formule frisse geuren die luchtjes tegengaan, voor langdurige frisheid met een zacht aanvoelende huid, zonder opnieuw te hoeven aanbrengen. 

Lees ook: Nieuw hannah BeYOUty Serum

Zweetbescherming met Magnesium van natuurlijke oorsprong

Bij een actieve levensstijl en een gezond beweegpatroon komt ook de behoefte aan een betrouwbare zweetbescherming. Want naast het in balans en gezond houden van je lichaam, kan ook de keuze voor een anti-transpirant bijdragen aan een meer bewuste levensstijl. Zo laat NIVEA Magnesium Dry met Magnesium verkregen uit natuurlijke bronnen de huid droog én gezond aanvoelen. De formule werd gedurende zes jaar zorgvuldig ontwikkeld door de groeiende behoefte van consumenten aan producten die een natuurlijkere, gezondere levensstijl uitstralen. NIVEA Magnesium Dry vat deze behoeften samen in twee deodorants die volledig vrij zijn van aluminium en alcohol. 

De kracht van magnesium

Magnesium is essentieel voor ons lichaam en heeft veel meer te bieden dan je op het eerste gezicht zou denken. Bij sport-lovers, food-fanatiekelingen en beauty-liefhebbers al langer bekend: Magnesium bevordert sportprestaties, draagt bij aan ontspanning en helpt gespannen, pijnlijke spieren na het sporten te voorkomen. Daarnaast helpt Magnesium ons lichaamssysteem te reguleren en werkt het ontstekingsremmend. Het stimuleert de aanmaak van energie en verlaagt de bloeddruk. Kortom: Magnesium heeft enorm veel te bieden voor onze gezondheid. 

Ontdek de kracht van actief Magnesium met NIVEA Magnesium Dry. Een innovatieve roll-on deodorant vrij van aluminium en met betrouwbare bescherming, de hele dag door.
Ontdek de kracht van actief Magnesium met NIVEA Magnesium Dry. Een innovatieve roll-on deodorant vrij van aluminium en met betrouwbare bescherming, de hele dag door.

NIVEA Magnesium Dry bestaat in twee varianten: NIVEA Magnesium Dry Care voor vrouwen en NIVEA Men Magnesium Dry Fresh voor mannen. Bewezen zweetbescherming met 0% alcohol (ethylalcohol) en 0% aluminium, zonder in te leveren op effectiviteit.

Ready, set, roll

NIVEA Magnesium Dry is verkrijgbaar als roll-on deodorant in de varianten NIVEA Magnesium Dry Care voor vrouwen en NIVEA Men Magnesium Dry Fresh voor mannen. De Dry Care roll-on combineert witte bloemen en musk, NIVEA Men Magnesium Dry heeft een frisse oriëntaalse geur: voor een langdurige frisheid en zacht voor de huid. 


Prijs & verkrijgbaarheid

De nieuwe NIVEA Magnesium Dry anti-transpirant kost €5,49 per stuk en is o.a. te koop bij Plein.nl.

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Comments

    • 6 mei 2021 / 14:01

      Dankjewel! Maar dit is een informaties artikel en geen review 🙂

  1. 4 mei 2021 / 08:41

    Ik gebruik altijd de crème roller van rexona. Die is wat duurder, maar helpt wel. Maar deze klinkt fijn