OVER FEMMEFLOW.NL

Welkom bij Femmeflow.nl een nieuw online magazine over o.a. beauty, lifestyle, food en andere actuele onderwerpen. Sinds mei 2021 zijn wij (Mariska & Bianca) FemmeFlow.nl gestart, samen combineren wij jaren lange online blog & content ervaring. De doelgroep van FemmeFlow zijn vrouwen en mannen vanaf 18 jaar en wij plaatsen vooral onderwerpen die wij zelf ook erg leuk vinden. Het is een mix van reviews, nieuwtjes & tips.

femmeflow

Over Mariska

Ik ben Mariska, 35 jaar en woon in Enschede met mijn kat Vriendje. Sinds 2013 run ik mijn persoonlijk blog doormariska.nl waar ik ook met veel plezier leuke onderwerpen op deel die mij aanspreken. Nu zijn Bianca en ik dit avontuur op Femmeflow.nl samen begonnen om nog meer van onze passie te delen op één platform naast onze persoonlijke blogs. Het grappige is dat wij elkaar via het bloggen hebben leren kennen door elkaar te volgen en later via WhatsApp. Uiteindelijk spreken we elkaar nu zo’n 3 jaar (of zelfs nog langer) echt elke dag. Het is dan ook echt heel leuk om dit samen met een van mijn beste vriendinnen te kunnen doen!

Over Bianca

Laat ik eerst eens beginnen om wat meer over mezelf te vertellen, mijn naam is Bianca ik ben 32 jaar en heb een dochter (Sterre 13 jaar) en lieve vriend. Ik woon in Twente en blog al bijna 8 jaar over beauty op mijn persoonlijke website Pinkit.nl. In mijn vrije tijd zit ik nog steeds uren achter de laptop geplakt, kijk ik graag series, ik ben dol op shoppen en gezelligheid. Op FemmeFlow.nl ga ik artikelen plaatsen over verschillende onderwerpen zoals moeder & kind, (luxe)beauty, plussize fashion, gezondheid en nog veel meer. Het leuke aan FemmeFlow.nl is dat de onderwerpen heel erg veelzijdig zijn en zo een grote doelgroep aanspreekt. En het is nog leuker dat ik dit avontuur met een goede vriendin kan delen.