Schoonheid van binnenuit met Swisse Beauty

Schoonheid van binnenuit met Swisse Beauty

De unieke 10-daagse shotkuur van Swisse Beauty is uitgeroepen tot Product van het jaar 2021 en dat is niet voor niets. Deze prijswinnaar, Swisse Beauty Collageen+, is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en getest door duizenden consumenten. Ieder shot bevat collageen (meer dan 5000mg collageen per shot), hyaluronzuur en antioxidanten. Verschillende studies hebben bewezen dat je huid er na gebruik van 4 tot 8 weken stralender uit ziet.

Lees ook: Physalis Collageen Coffee, een opkikker voor jou & je huid

Swisse beauty

Collageen en hyaluronzuur samengevoegd

Collageen en hyaluronzuur zijn dé toverwoorden voor een elastische huid! Wanneer de huid veroudert is dit deels te wijten aan een tekort aan hyaluronzuur en een steeds tragere vernieuwing van collageen. De conditie van de huid blijft goed door het collageen en hyaluronzuur niveau in de huid te verhogen. Deze ingrediënten hebben beide hun eigen voordelen, maar daarnaast versterken ze elkaar! Swisse maakt gebruik van Verisol®, dit branded ingrediënt is gehydrolyseerd (in stukjes geknipt) collageen, ook wel collageen peptiden genoemd. Deze moleculen zijn daardoor goed opneembaar door de huid. Het ingrediënt hyaluronzuur is in staat om grote hoeveelheden water aan zich te binden, het kan maar liefst 6000 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Hyaluronzuur werkt vochtinbrengend zoals geen ander ingrediënt dat doet. Het verfrist ook de bovenste huidlagen, waardoor je huid er zachter, gladder en stralend gehydrateerd uitziet. Samen met verschillende antioxidanten in de Swisse Beauty supplementen zorgen collageen en hyaluronzuur voor een flexibele en stralende huid. De Swisse Beauty Collageen+ shot kuur is een echt anti-aging product die de zichtbare tekenen van het ouder worden na vier tot acht weken vermindert. 

swisse beauty

Wist je dat je met de collageen shots ook heerlijke smoothies kan maken?

Voor deze boost van binnenuit kun je ook kiezen voor het maken van een beauty smoothie. Met deze gezonde oppepper is het extra leuk om de beauty kuur lang dagen vol te houden, dit heb je nodig:

  • 1 Swisse Collageen+ shot
  • 100 ml water
  • Halve banaan
  • 2 handjes frambozen
  • 1 handje blauwe bessen
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1 theelepel hennepzaad

Schoonheid komt van binnenuit, daarvoor is een gezonde levensstijl natuurlijk belangrijk, maar supplementen kunnen zeker helpen. Swisse Beauty biedt naast Swisse Beauty Collageen+ nog twee premium supplementen die alle ingrediënten in zich hebben om de schoonheid van binnenuit te ondersteunen, namelijk Swisse Collageen tabs en Swisse Haar Huid Nagels tabs: voor zowel een stralende huid, dik & glanzend haar en mooie sterke nagels.

swisse beauty

Swisse Beauty Collageen tabletten & Haar Huid Nagels tabletten 

Na de 10-daagse Collageen+ shotkuur zal het gebruik van de Swisse Collageen tabletteneen stralende en elastische huid blijvend ondersteunen. Voor een optimaal resultaat kunnen de drie Swisse beauty supplementen samen worden gebruikt, als aanvulling op een gezonde levensstijl. Naast collageen en hyaluronzuur heeft ook biotine een belangrijk effect op de gezondheid van je huid, dik, glanzend haar en mooie sterke nagels. De Swisse Haar Huid Nagels tabletten bevatten naast 2600 mg biotine, de antioxidanten vitamine C, bètacaroteen (vitamine A), selenium en zink die helpen te beschermen tegen invloeden van buitenaf – zoals zonlicht en luchtvervuiling. Fijn om te weten, de Swisse Haar Huid Nagels tabs zijn volledig vegan.


Prijzen & verkrijgbaarheid

Beauty Collageen+ shots €39,99
Haar Huid Nagels tabletten €24,99
Beauty Collageen tabs €29,99

De producten van Swisse zijn o.a. te koop bij Swisse.nl, Bol.com & Plein.nl.

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *