Viktor & Rolf Spicebomb Infrared voor de man

spicebomb viktor rolf infrared

Viktor & Rolf Spicebomb Infrared. Infrarood licht zit qua frequentie net onder het zichtbare lichtspectrum en wordt sterker uitgestraald door hete lichamen. Het is zichtbaar met het blote oog. De infrarood technologie maakt het mogelijk om zonder licht te kunnen zien. De hoeveelheid straling dat door een lichaam wordt uitgestraald neemt toe bij een hoge temperatuur. In andere woorden: hoe heter je bent, des te zichtbaarder je wordt. Zelfs in het donker. Viktor & Rolf Spicebomb Infrared voor de man is hier!

Lees ook: MAISON MARGIELA REPLICA CANDLES

Viktor & Rolf Spicebomb Infrared

spicebomb infrared viktor rolf

Met SPICEBOMB INFRARED hebben Viktor&Rolf besloten het vuurtje op te stoken…dit is dan ook de heetste interpretatie van Spicebomb tot nu toe, letterlijk – de voornaamste geurnoot is één van de heetste chilipepers ter wereld en – figuurlijk gezien – zijn de campagnebeelden ook ronduit zinderend….

SPICEBOMB INFRARED innoveert met een explosie van verzengende, gloeiende hete specerijen die de vlammende, bevrijdende energie van nachtelijke pleziertjes overbrengen. Door voor het eerst in een herengeur een verhit akkoord van de zeer hete Habanero rode pepers te verwerken, weten Viktor&Rolf wederom de olfactorische grenzen op te zoeken. Door wederom de vaste regels van de mode,- en parfumwereld uit te dagen, presenteren Viktor&Rolf hun nieuwe herengeur Eau de toilette als een orgastische lofzang aan het sprankelende hedonisme

DE GEUR VURIG. EXPLOSIEF. GLOEIEND

Voor het eerst in 2012 gelanceerd, is Viktor&Rolf SPICEBOMB een explosieve oriëntaalse geur, een overvloed aan kruidige geurnoten. Na SPICEBOMB EXTREME en SPICEBOMB NIGHT VISION, hebben Viktor&Rolf wederom voor hun iconische mannelijke geur in een nieuwe uitvoering ontwikkeld.

Ontwikkeld door de parfumeurs Carlos Benaim, Nicolas Beaulieu en Jean-Christophe Hérault is SPICEBOMB INFRARED een herinterpretatie van de originele SPICEBOMB, die het vuurtje flink opstookt.

“We zijn geïnspireerd geraakt door de rode Habanero peper die een scherpe, intense pittigheid geeft,” lichten de parfumeurs toe. “SPICEBOMB INFRARED is een intense, gloeiende en vurige, pittige geur. Tegelijkertijd is de creatie gecomponeerd met respect voor de structuur van het origineel.”

Als een oriëntaalse amberachtige geur, heeft SPICEBOMB INFRARED een gloeiend hart van een Habanero Rode peper akkoord, versterkt door een subtiele zoete warmte van een kaneelblad essence. In de topnoten onthult een rode bessen essence versmeltende, sprankelende geurnoten die gelaagd zijn door de warmte en lederachtige verbuiging van een saffraan akkoord. De basis is sensueel, waarbij een harsachtige benzoë, tabak-akkoord en cederhout olie de compositie meer diepte geven en het vurige karakter van de geur een subtiele, zoete oriëntaalse aard geven.

Onder de heetste kruiden van de wereld – 100,000 tot 350,000 op de bekende Scoville-schaal van chilipepers – is het rode Habanero chili peper akkoord nooit eerder in een herengeur verwerkt. Het explosieve karakter laat de temperatuur al snel naar grote hoogten stijgen.

Geurnoten

Topnoten: Grapefruitolie, Spaanse peperbessen olie, Rode appel akkoord, Rode bessen olie
Hartnoten: Kaneelblad olie, Lavendelolie, Lavandin olie hart palet, Habanero Rode peper akkoord
Basisnoten: Amberachtig hout akkoord, tabak akkoord, harsachtige benzoë, cederhout olie hart

(Ingrediënten die vet gedrukt zijn geven de rode specerijen akkoorden aan)

Nieuw 2021
Spicebomb Infrared Eau de Toilette 50ml €64
Spicebomb Infrared Eau de Toilette 90ml €87,50
Reeds in assortiment
Spicebomb Night Vision Eau de Parfum 50ml €69
Spicebomb Night Vision Eau de Parfum 100ml €94,50
Spicebomb Night Vision Eau de Toilette 50ml €64
Spicebomb Night Vision Eau de Toilette 90ml €88
Spicebomb Eau de Toilette 50ml €64
Spicebomb Eau de Toilette 90ml €88
Spicebomb Eau de Toilette 150ml €109
Spicebomb After Shave Balm 100ml €47,50
Spicebomb Douche Gel 200ml €32
Spicebomb Extreme Eau de Parfum 50ml €69
Spicebomb Extreme Eau de Parfum 90ml €94,50

VERKRIJGBAAR VANAF BEGIN MEI 2021 IN ALLE DOOR VIKTOR&ROLF ERKENDE VERKOOPPUNTEN

Follow:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *